Fashion

FASHION: 5 Samshield-achtige caps onder de 120 euro!

Ik denk dat alle ruiters het wel kennen: het zoeken naar een mooie cap die bij jou, je paard en je outfit past! Toch is het lastiger dan het lijkt. Veel mooie caps, zoals Samshield en Kep Italia, zijn enorm duur, zeker als je niet het standaard model wil dragen. Toen ik twee jaar geleden een nieuwe cap zocht, waren de goedkopere caps een stuk minder mooi. Ik heb toen een Samshield Shadowmatt gekocht, waar ik overigens wel nog steeds heel blij mee ben! Wel was die toen behoorlijk duur… Gelukkig is het tegenwoordig een stuk makkelijker om een cap te vinden die lijkt op een Samshield, maar waar je een stuk minder aan kwijt bent!

Fair Play Fusion Matt

Fair Play Fusion Cap in donkerblauw

Deze cap lijkt van een afstand best wel op de Samshield Shadowmatt! Hij is verkrijgbaar in navy en zwart, en je hebt hem in je bezit voor 99 euro. via Hypostore Ook is de cap nog verstelbaar, zodat hij optimaal past.

Fair Play Moonlight

Fair Play moonlight Cap in donkerblauw

Ook dit is een Fair Play cap, eigenlijk de geüpgrade versie van de vorige. Maar hou je wat meer van glitter & glamour, dan past deze misschien nog beter bij jou! Deze mooie verstelbare cap is te bestellen voor 119,95 bij Divoza en Hypostore, en is beschikbaar in de kleuren zwart en navy.

Harry’s Horse Centaur

Harry's Horse Centaur Cap in blauw met goud

Harry’s Horse staat al jaren bekend om de lage prijzen, maar nu ook om de mooie designs. Deze Centaur kost 109,95 bij Epplejeck en is beschikbaar in maar liefst 8 kleuren, waaronder ook wit, roze, grijs, bruin met goud en navy met goud!

BR Sigma Glitter

Afbeeldingsresultaat voor br sigma cap

Niet alleen Harry’s Horse, maar ook BR doet mee aan de nieuwe captrends. Deze gave glittercap is bij Divoza te koop in verschillende kleuren, voor 89,95. De Carbon versie is net zo mooi maar zonder glitters, voor degenen die iets minder van sparkle houden.

Horka Sparrow

Afbeeldingsresultaat voor horka sparrow cap

Een merk dat misschien niet gelijk eruit springt als het gaat om mooie caps, is Horka. Toch heeft Horka met deze Sparrow Cap iets moois afgeleverd! Hij is te bestellen voor 99,95 bij Divoza, in zwart en donkerblauw.

Er zijn dus heel veel leuke caps onder de 120 euro, waarmee je echt kunt shinen in de baan! Hebben jullie een bijzondere cap?

Tot gauw, en veel liefs,

Anne

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *